بهترین و کامل‌ترین تعریف معنوی برای خانه، محلی برای تامین امنیت و آرامش انسان است. همه انسان‌ها در اقصی نقاط جهان،‌ پس از انجام کارهای روزانه خود، برای استراحت در کنار خانواده خود به خانه می‌روند و انتظار دارند ساعاتی را که در کانون گرم خانواده سپری می‌کنند، نگران امنیت خانه و خانواده نباشند. بنابراین دقت و توجه به تمامی ابزار و تجهیزات تامین کننده ایمنی خانه‌ها اهمیت بسیاری دارد. حفاظ دیوار یکی از ابزار و تجهیزات ایمنی ساختمان محسوب می‌شود. انواع حفاظ دیوار، اهمیت آن و ویژگی‌هایی که باید داشته باشد مواردی‌اند که در ادامه به آن‌ها خواهیم پرداخت.

 

حفاظ دیوار چیست و چه اهمیتی دارد؟

انواع حفاظ دیوار را باید اولین ابزار امنیتی ساختمان‌ها و خانه‌ها دانست. بدون حفاظ، دیوارهای خانه باز بوده و امکان عبور از روی آن‌ها به‌راحتی فراهم است. حفاظ خانه‌ها، که امروزه در اشکال و فرم‌های مختلفی تولید و عرضه می‌شوند، امکان ورود به خانه را برای سارقان محدود کرده و درکنار دیگر ابزار و تجهیزات امنیتی ساختمان یا آپارتمان، مانع از سرقت‌های احتمالی می‌شود.

باید درنظر داشت، این روزها با سخت‌تر شدن شرایط اقتصادی متاسفانه آمار جرم و جنایت را بسیار افزایش داده است و سارقین هرروز از ترفندهای جدیدتر و تازه‌تر جهت رسیدن به هدف خود بهره می‌گیرند. درچنین اوضاعی، نباید از هیچ‌یک از ابزار امنیتی خانه غافل شد. به‌خصوص ابزاری مانند حفاظ دیوار که می‌تواند تاثیر بسیاری در حفاظت از خانه و ممانعت از ورود سارقان بازی می‌کند.

نبود حفاظ در یک ساختمان، فرصت را حتی برای ناشی‌ترین و غیرحرفه‌ای ترین سارقان نیز فراهم می‌کند. چرا که بالا رفتن از دیوار برای سرقت، ساده‌ترین روش دزدی محسوب می‌شود و شما با حذف حفاظ دیوار خانه، شرایط ساده‌ترین و کم‌دردسرترین سرقت‌ها را نیز برای سودجویان فراهم می‌کنید.

 

انواع حفاظ دیوار
انواع حفاظ دیوار

 

ویژگی‌های مهم حفاظ دیوار

حفاظ دیوار خانه‌ها، این روزها در انواع و مدل‌های مختلف دیده می‌شود. این تنوع به‌منظور افزایش کارایی حفاظ‌های دیوارها و ایمن ساختن آن‌ها ایجاد شده است. باید توجه داشت که تنها خانه‌ها و ساختمان‌های مسکونی نیستند که نیاز به حفاظ دارند و معمولا باغ‌ها، کارگاه‌ها، کارخانه‌ها و .. نیز نیاز به حفاظ پیدا می‌کنند و باید متناسب با شرایط هر ملک و مکانی حفاظ دیوار آن را سفارش داد.

انواع حفاظ دیوار براساس متریال ساخت و فرم و شکل متفاوتند. ویژگی‌هایی که انواع حفاظ دیوار را متفاوت می‌سازد عبارتند از:

ارتفاع حفاظ

ارتفاع حفاظ‌ها معمولا باتوجه به ارتفاع دیوار مشخص می‌شود. اما هرچه ارتفاع حفاظ بیشتر باشد، هزینه ساخت آن بیشتر خواهد شد.

متریال ساخت

حفاظ‌ها معمولا از فلزات و آلیاژ‌های آن‌ها ساخته می‌شوند. این فلزات از مشتقات آهن و فولادند تا مقاومت لازم را داشته باشند.

تراکم حفاظ

به‌معنای فاصله میله‌های حفاظ است. هرچه این فاصله کمتر باشد، امنیت حفاظ بیشتر شده و قیمت ساخت آن بالاتر می‌رود.
این ویژگی‌ها در اشکل مختلف حفاظ دیوار قابل تغییر است. به این معنی که شما فرم حفاظ خود را انتخاب کرده و بعد آن را در ارتفاع و تراکم مورد نظرتان با متریال‌ مناسب سفارش می‌دهید.

 

نوعی حفاظ دیوار
نوعی از حفاظ های دیوار

 

انواع حفاظ دیوار از نظر شکل ظاهری

اما گفتیم امروز حفاظ ها به‌منظور افزایش کارایی و البته تاحدودی ایجاد تنوع و زیبایی بصری، با اشکال متفاوتی ساخته می‌شوند. انواع حفاظ دیوار براساس شکل و فرم عبارتند از:

حفاظ دیوار شاخ گوزنی

حفاظ شاخ گوزنی فرمی شبیه شاخ گوزن دارد، از میلگردهای نوک‌تیز ساخته می‌شود که از جهات و بخش‌های مختلف بدنه اصلی خارج شده و در همه جهات نیز تیزند. امنیت این نوع نرده حفاظ دیوار بسیار بالا است و عبور از آن تقریباً غیرممکن است، به همین دلیل برای اغلب ساختمان‌های مسکونی از این نوع حفاظ استفاده می‌شود.

حفاظ  لیلیوم

این نوع حفاظ را باید از منظر زیبایی شناسانه، بهترین شکل حفاظ دیوار دانست. نمای ظاهری آن شبیه گل لیلیوم است و میله‌های نوک تیز ازجهات مختلف در طول حفاظ پخش شده‌اند. قیمت حفاظ لیلیوم نسبتا بالا است.

 

حفاظ نخل مرداب
حفاظ نخل مرداب

حفاظ دیوار فرفورژه (نرده فرفورژه)

این نوع حفاظ را باید قدیمی‌تر از دو نوع قبلی دانست. البته امنیت این نوع حفاظ نیز درحد آن دو نیست. اما مقاومت و استحکام حفاظ نرده‌ای بالا است و برای زیباتر ساخت و ایمن‌تر ساختن آن طرح‌های فرفرژه رویش اجرا می‌شود.

حفاظ دیوار نیزار

این نوع حفاظ کاملا شبیه اسمش است و در نگاه اول شما را به یاد نیزار می‌اندازد. ظاهر آن شبیه به نیزاری است که نی‌های آن در اندازه‌ها مختلف و جهات متفاوت قرار گرفته‌اند. این نوع حفاظ نیاز به جوشکاری کمتری دارد به‌همین دلیل ساخت و نصب آن سریع پیش می‌رود. امنیت و استحکام حفاظ نیزار نیز بالا است.

حفاظ بته‌ای

این نوع حفاظ، شباهت بسیاری به حفاظ شاخه گوزنی دارد و امنیت آن مانند حفاظ شاخه‌گوزنی بسیار بالا است. مزیت حفاظ بوته ای قابلیت اجرای آن با ارتفاع‌های مختلف است و اینکه هزینه ساخت آن کمی کمتر از حفاظ شاخ گوزنی است.

حفاظ سرنیزه‌ای

ساده‌ترین نوع حفاظ دیوار و البته قدیمی‌ترین آن‌ها را باید همین حفاظ سرنیزه‌ای دانست. این نوع حفاظ را در فرم‌های یک‌طرفه و دو‌طرفه می‌سازند. به این ترتیب که ممکن است انتهای نیزه‌ای نرده‌ها به یک سمت باشند یا به دو سمت. امنیت این نوع نرده نسبت به مدل‌های جدیدتر پایین‌تر است.

در انواع حفاظ دیوار، نوع فلز به‌کار رفته، قطر و ضخامت آن‌ها، نوع جوشی که برای اتصالات استفاده می‌شود بر قیمت نهایی حفاظ تاثیر دارد.

 

سخن پایانی

دقت داشته باشید که هنگام انتخاب حفاظ دیوار مناسب ساختمان، خانه یا باغ خود، ابتدا هزینه‌ای مدنظر دارید را مشخص کنید و سپس با توجه به کاربرد حفاظ، موقعیت ملک و شرایط ساختمان، انتخاب نهایی را انجام دهید. همچنین برای داشتن انتخابی بهتر، می‌توانید از مشورت و راهنمایی‌های مفید سازنده خود، باتوجه به تجربیات متعدد او کمک بگیرید. ضمنا می توانید در این زمینه با کارشناسان ما تماس بگیرید.

 

سوال های متداول

ایمن ترین حفاظ کدام است؟

  • تمامی حفاظ های تولید شده دارای ایمنی قابل قبولی هستند اما باید این نکته را نیز در نظر گرفت که در درجه اول از متریال درجه یک برای تولید آنها استفاده کرد و در درجه بعدی نصب آنها به درستی انجام شود و در هر محیط از حفاظ مناسب آن محیط استفاده شود.

حداقل هزینه لازم برای نصب حفاظ دیوار چه میزان است؟

  • عوامل مختلفی برای تعیین قیمت نهایی حفاظ ها نقش دارند از جمله متریال مورد استفاده، نوع طرح و متراژ مد نظر. برای اطلاع از قیمت ها و دریافت مشاوره های لازم با کارشناسان ما تماس بگیرید.

چرا سامان حفاظ؟

  • سامان حفاظ تولید کننده انواع نرده و حفاظ دیواری از جمله حفاظ شاخ گوزنی – حفاظ بوته ای – حفاظ لیلیوم – حفاظ نخل مرداب – حفاظ سر خم نیزه ای و … می باشد. سالها فعالیت در این حوزه باعث شده تا مشتریان با اطمینان کامل بتوانند سفارش خود را به ما بسپارند. ما در سامان حفاظ از نیروهای مجرب و حرفه ای بهره مند هستیم که باعث افزایش کیفیت کار می شود. ضمن اینکه نصاب های ما با آگاهی و شناخت کامل به صورت حرفه ای حفاظ ها را نصب می کنند و این اطمینان مشتری را چند برابر می کند.

No comment

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *