حفاظ دست دوم

مرکز فروش حفاظ دست دوم یکی از راه‌هایی که می‌توان به وسیله آن دیوارها و همچنین منازل خویش را از ورود غیر مجاز سارقین حفظ کنید، نرده‌های آهنی با نام حفاظ دیوار است. نرده‌های حفاظ دیوار باعث می‌شوند امنیت خانه چندین برابر شود. سربازان فولادین و نیزه به دست که سر دیوار ایستاده‌اند تا کسی مزاحم آسایش ساکنان ساختمان نشوند. با ما همراه باشید تا اطلاعات کافی راجب خرید حفاظ دیواری دست دوم با قیمت مناسب به دست آورید.

نرده آهنی حفاظ دیوار دست دوم

اگر شما حتی در یک محل امن در میان شهر زندگی می‌کنید باید از حفاظ‌های ساده‌ای مشابه حفاظ‌های سرنیزه‌ای استفاده کنید، تا از امنیت صد درصدی منزلتان مطمئن باشید. اگر شما در بیرون از شهر ساکن هستید، نرده آهنی، نقش ویژه‌ای را برای شما ایفا می‌کنند، چرا که خانه شما بیشتر در محدوده خطر قرار گرفته است، بنابراین شما می‌توانید از حفاظ‌های شاخ گوزن و یا نیزار استفاده کنید تا امنیتتان در خطر قرار نگیرد. شما می‌توانید از حفاظ‌های دیواری دست دوم استفاده کنید که قیمت مناسب‌تری نسبت به تازه تولید شده‌ها دارند.

عوامل مؤثر بر انتخاب نوع حفاظ دیوار

انتخاب نوع حفاظ دیوار
انتخاب نوع حفاظ دیوار دست دوم

در واقع زمانی که شما می‌خواهید حفاظ دیوار دسته دوم تهیه کنید باید چند نکته ضروری را در نظر بگیرید، برای مثال شما باید به سلیقه مالک آن دقت کنید تا نمای ساختمان زشت نباشد. باید در حین خرید حفاظ دیوار دسته دوم به نکته‌هایی توجه کنید که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم:

  1.  قیمت حفاظ دیوار دست دوم: هر قدر هزینه بیشتری برای حفاظ در نظر بگیرید، انتخاب‌هایتان هم متنوع‌تر می‌شود. البته هزینه اضافی هم خوب نیست و گاهی ساده‌ترین حفاظ‌ها هم کار شما را راه می‌اندازد و البته انتخاب حفاظ دیوار دست دوم برای کسانی که نمی‌توانند هزینه بیشتری دهند گزینه مناسبی است.
  2.  کاربری حفاظ دیواری: هر چه حساب بیشتری روی نصب حفاظ دیواری باز می‌کنید، باید ارتفاع و پیچیدگی زیادی به آن‌ها بدهید، بنابراین اگر در یک محل امن در وسط شهر زندگی می‌کنید، شما آزاد هستید تا حفاظ‌هایی ساده مثل حفاظ سرنیزه‌ای را خریداری کنید به گونه‌ای که اگر حتی تراکم پایین‌تر انتخاب کنید هزینه‌های شما هم بسیار کاهش می‌یابد. اما اگر خارج از شهر زندگی می‌کنید، از حفاظ‌های شاخ گوزنی یا نیزاری با تراکم بالا و ارتفاع بیشتر استفاده کنید تا خیالتان راحت ‎تر باشد.
  3.  سلیقه مالک: حفاظ‌ها هم مثل بقیه قسمت‌های ساختمان کاربردهای مختلفی می‌توانند داشته باشند. یکی از این کاربرد‌ها، زیبا کردن ساختمان است که می‌توانید در انواع و رنگ‌های مختلف آن‌ها را خریداری کنید به همین دلیل اگر حفاظ دیوار دست دوم خریداری کردید حتما به سالم بودن میله‌های آن توجه کنید.

ویژگی‌های حفاظ دیوار

  •  جنس حفاظ دیواری: تقریباً همه حفاظ‌های دیوار در شهر تهران از جنس فولاد یا همان آهن هستند و نرده‌های چوبی به‌ ندرت و در مناطقی خاص استفاده می‌شوند.
  •  ارتفاع حفاظ دیواری: حفاظ‌های دیواری به ‌طور معمول با ارتفاع یک تا یک‌ونیم متر ساخته می‌شوند. ارتفاع از مهم‌ترین مواردی است که روی قیمت حفاظ دیواری اثرگذار است. ضمن اینکه برای کاربردهای خاص می‌توانید ارتفاع دلخواه خود را انتخاب کنید.
  •  تراکم حفاظ دیواری: تعداد میله‌های عمودی در هر متر عرض حفاظ، تراکم آن را مشخص می کند. هر چه تراکم بالاتر باشد، یعنی میله‌های عمودی به هم نزدیک‌تر هستند و تراکم پایین به معنی فاصله بیشتر میله‌هاهای حفاظ دیواری با هم است. هر چه تراکم کمتر باشد، هزینه ساخت حفاظ پایین‌تر می‌آید. تراکم بیشتر امنیت بیشتر و گاهی هم زیبایی بیشتری به نمای ساختمان می‌دهد.
  • انوع حفاظ دیواری: حفاظ‌های فولادی دیوار می‌توانند درطرح‌های سرنیزه‌ای، شاخ گوزنی، بوته‌ای، نیزاری و یا لیلیومی باشند.

انواع مدل‌ حفاظ‌های دیوار

انواع مدل‌ حفاظ‌ دیوار دست دوم
انواع مدل‌ حفاظ‌ دیوار دست دوم
  • حفاظ دیوار دسته دوم شاخ گوزنی:

یکی از رایج‌ترین انواع حفاظ‌هایی که مورد استفاده قرار می‌گیرند، حفاظ شاخ گوزنی است. این نوع نرده‌ها به دلیل همانندی زیادی که به شاخ گوزن دارند به این اسم شهرت یافته‌اند. هزینه این نوع حفاظ دیواری‌ نسبت به دیگر مدل‌ها بیشتر است. هرچند که برای این محصولات محدوده بهای مشخصی وجود ندارد و می‌توان گفت که قیمت حفاظ‌ دیوار دست دوم و نو به تعداد شاخه، عرض و بلندی آن‌ها ارتباط دارد.

  •  حفاظ‌ دیوار دسته دوم سرنیزه‌ای:

در کنار حفاظ‌های ساده که متشکل از تعدادی میله عمودی است. این نوع حفاظ همچنان مشتری‌های پروپا قرص خود را دارند و از پرفروش‌ترین انواع حفاظ به حساب می‌آیند، زیرا از طراحی ساده‌ای برخوردار می‌باشند. این حفاظ‌های دیواری معمولاً در ارتفاع‌های ۱۰۰، ۱۲۰ یا ۱۵۰ سانتی‌متری استفاده می‌شوند.

  •  حفاظ‌ دیوار دسته دوم بوته‌ای:

حفاظ بوته‌ای هم از انواع حفاظ خاردار به حساب می‌آید و مانند حفاظ شاخ گوزنی به عنوان یک سپر امنیتی و ضد صعود بر روی دیوار قرار می‌گیرد و مانع بزرگی برای هر نوع ورود بی‌اجازه ایجاد می‌کند. از نظر نصب هم مثل حفاظ شاخ گوزنی و بوته‌ای نصبی آسان و بی‌دردسری دارند.

  •  حفاط‌ دیوار دسته دوم لیلیومی:

حفاظ دیوار لیلیومی یکی از قشنگ‌ترین حفاظ‌های مورد استفاده است. امنیت آن حتی از حفاظ شاخ گوزنی هم بیشتر است. ظاهر آن با الهام از گل لیلیوم طراح شده و نام لیلیوم هم به همین خاطر به آن داده شده است. معمولاً رنگ‌آمیزی آن به‌ صورت دو رنگ انجام می‌شود. از نکات قابل توجه در مورد حفاظ لیلیوم گسترش آن از مرکز است، به این معنی که شاخه‌های آن از پایین میله به سمت اطراف گسترده می‌شود و هر قدر که در ارتفاع بالاتر می‌رویم، این طرح تکرار می‌شود.

خرید حفاظ دیوار دست دوم

خرید حفاظ دیوار دست دوم
خرید حفاظ دیوار دست دوم

برای خرید حفاظ دیوار دست دوم، استعلام قیمت و آگاهی از تفاوت قیمت حفاظ دیوار نو و دست دوم می توانید با کارشناسان سامان حفاظ در تماس باشید. متخصصین ما در هر ساعت از شبانه روز پاسخگوی شما هستند.

سوال‌های متداول

  • چرا باید در خانه‌های ویلایی از حفاظ‌های دیواری استفاده کرد؟

خانه‌های ویلایی به طور معمول آسیب‌پذیری بیشتری نسبت به ورود ناخواسته از طریق دیوار دارند؛ از این رو نصب حفاظ دیوار در خانه ویلایی ضروری‌تر از آپارتمان‌ها می‌باشد. برای نصب نیز باید ریشه این نوع حفاظ ها در بلوک های مستحکم و فشرده ای که با استفاده از دستگاه بلوک زن تولید میگردد کاشته شوند .

  • کدام نوع از نرده‌های محافظ دیواری تمام ویژگی‌های مناسب یک حفاظ را داراست؟

حفاظ دیواریسرنیزه‌ای، چرا که قیمت پایینتر، امنیت بیشتر، طراحی نوستالوژیک، نصب ساده‌‌تری نسبت به بقیه حفاظ‌های دیواری دارد.

  • نصب حفاظ دیواری برای چه ساختمان‌هایی اجباری است؟

نصب حفاط دیواری دست دوم و یا نو برای خانه‌های ویلایی، دیوارهای کم‌ارتفاع، محله‌هایی با امنیت پایین‌تر، خانه‌های خارج شهر بسیار ضروری است.

No comment

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *