نصب انواع حفاظ دیوار، کاری تخصصی و حرفه‌ای است و مراحل خاص خودش را دارد. این کار متناسب با نوع دیوار و نوع حفاظ انجام می‌شود. به این معنی که هر نوع حفاظ دیوار روش نصب خود را دارد و روی دیوارهایی با متریال‌های مختلف نیز باید زیر سازی‌های خاص انجام شود. اما روند نصب حفاظ دیوار و مراحلی که باید طی شوند تقریبا شبیه به هم هستند. در این مطلب سعی می‌کنیم بخشی از این روند ثابت را شرح دهیم تا شما را با کلیت کار آشنا کنیم.

 

اهمیت نحوه نصب انواع حفاظ دیوار

یک نکته مهم در بخش نصب انواع حفاظ دیوار، کیفیت این کار است. دقت داشته باشید که هرچقدر هم که حفاظ انتخابی شما مقاوم و غیرقابل نفوذ باشد، اگر در مرحله نصب، روند کار اصولی و بی‌نقص پیش نرود، ایمنی مورد نظر شما تامین نخواهد شد. چرا که اگر نصب حفاظ دیوار دچار نقص و مشکل باشد و به‌خوبی انجام نشود، با وارد آمدن کوچکترین فشاری از جا درآمده و کارایی خود را از دست خواهد داد. حتی ممکن است بادهای شدید آن را در جای خود سست کرده و کارایی حفاظ را کاهش دهند. بنابراین نصب حفاظ دیوار نیز مانند تمامی مراحل انتخاب و ساخت آن مهم است.

 

اهمیت نحوه نصب انواع حفاظ دیوار

اهمیت نحوه نصب انواع حفاظ دیوار

چگونگی نصف حفاظ روی انواع دیوار

اولین و مهم‌ترین مرحله نصب انواع حفاظ دیوار، زیرسازی سطح دیوار است. به‌ این معنی که لازم است دیواری که باید حفاظ روی آن نصب شود، تحت آماده‌سازی قرار گیرد. این زیرسازی و آماده‌سازی بر اساس نوع دیوار متفاوت است. در ادامه برخی از این موارد را بررسی می کنیم.

نصب حفاظ روی دیوار سنگ‌چین

برای نصب حفاظ روی دیوارهای سنگی که اغلب در خانه‌های ویلایی در مناطق ییلاقی دیده می‌شوند، ابتدا روی سطح دیوار میخ یا بولت‌هایی با طول ۲۰ تا ۲۵ سانتی‌متر کوبیده خواهد شد. سپس حفاظ دیوار روی این بولت‌ها یا میخ‌ها جوش می‌شود.

نصب حفاظ روی دیوار بلوکی

امروزه بسیاری از دیوارهای باغ‌ها و زمین‌های خارج از شهر را به‌منظور کنترل هزینه با بلوک‌های توخالی و سیمانی می‌سازند. این بلوک‌ها اما سست و ضعیفند و استقامت بالایی برای نصب حفاظ ندارند. برای نصب حفاظ روی این دیوارخالی دو راه وجود دارد. گاهی سطح این دیوارها را به‌منظور بالابردن مقاومت آن‌ها سرپوشیده می‌کنند. در این صورت می‌توان از طریق میخ یا بولت اقدام به نصب حفاظ کرد. اما اگر کل دیوار با بلوک‌های تو خالی ساخته شده باشد، در فاصله هر نیم متر یک پلیت را به دیوار محکم می‌کنند و سپس حفاظ دیوار به پلیت وصل می‌شود.

نصب حفاظ روی دیوار آجری

نمونه بارز این دیوار، دیوارهای بسیاری ساختمان‌ها و منازل مسکونی در تهران، اصفهان، شیراز، مشهد و … هستند. بهترین و مطمئن‌ترین راه برای نصب حفاظ روی این دیوارها استفاده از رول بولت است. رولت بولت به‌‌ عنوان یکی از محکم‌ترین تکیه‌گاه‌های حفاظ، روی دیوارهای آجری نتیجه بسیار خوبی دارد. این رول‌ها که به بولت پیچی نیز معروفند به صورتی طراحی شده‌اند که مقاومت خوبی برای حفاظ ایجاد می‌کنند.

نصب حفاظ روی دیوار سفالی

دیوارهای سفالی را باید رایج‌ترین نوع دیوار در حال حاضر دانست. این دیوارها با آجرهای سفالی ساخته می‌شوند و روی آن‌ها انواع سنگ نما کار می‌شود. نصب حفاظ روی این نوع دیوار نیز ساده و کم‌دردسر است. چرا که دیوار خود استقامت بالایی دارد. تنها کافی است که درون دیوار میخ‌‌هایی به‌ طول مناسب کوبیده شود. نصب حفاظ روی این میخ‌ها که در فواصل مشخص کوبیده شده‌اند محکمترین سازه حفاظ را به ما خواهد داد.

مواردی که ذکر شد، در خصوص تمامی حفاظ‌های نسل جدید مانند حفاظ شاخ گوزنی، حفاظ لیلیوم، حفاظ نیزار و … مشترک است و لازم است که دیوار به یکی از این روش‌ها و با توجه به موقعیت، شرایط و متریال ساخت آن آماده‌سازی شود.

 

نکات مهم در نصب انواع حفاظ دیوار

 

ظاهر حفاظ لیلیوم

نکات مهم در نصب انواع حفاظ دیوار

 

برای نصب انواع حفاظ دیوار باید نکات مختلفی را مد نظر قرار دارد و موارد دیگری را غیر از نوع دیوار در محاسبات اجرا در نظر گرفت. برخی از این موارد عبارتند از:

  • وزن حفاظ که براساس متریال آن‌ها، نوع‌، تراکم و ارتفاعشان تغییر می‌کند.
  • شرایط آب و هوایی منطقه و میزان بارندگی یا خشکی هوا و آسیب‌هایی که ممکن است محل جوش‌ها در معرض آن‌ها قرار بگیرند. بادخیز بودن منطقه نیز از دیگر مواردی است که در این بخش باید مورد توجه قرار بگیرد.
  • استفاده از شاسی و پایه محکم‌تر یا در تعداد بیشتر در نقاطی که دیوار نیاز به مهار بهتر دارد.

نکته مهم دیگر در نصب انواع حفاظ دیوار، کیفیت جوشکاری و دقت در این کار است. این موضوع تاثیر مستقیم بر استحکام حفاظ دیوار دارد و مقاومت آن را تضمین می‌کند.

 

سخن پایانی

 

درباره حفاظ شاخ گوزنی و مشخصات آن

حفاظ شاخ گوزنی

 

در نهایت باید گفت، نصب انواع حفاظ دیوار پروسه پیچیده و سختی نیست اما مخاطرات متعددی به‌دنبال دارد. در طول فرآیند نصب، باید نکات ایمنی کاملا رعایت شود تا هیچ خطری نصاب یا افراد دیگر را تهدید نکند. چرا که هر لحظه امکان دارد که حفاظ در طول پروسه نصب سقوط کرده و فرد یا افرادی که در حال کار هستند دچار آسیب‌دیدگی شوند.

برای ساخت و نصب انواع حفاظ دیوار می توانید با کارشناسان ما در سامان حفاظ تماس بگیرید و اطلاعات مورد نظر خود را دریافت کنید.

 

سوال های متداول

حداقل هزینه لازم برای نصب حفاظ دیوار چه میزان است؟

  • عوامل مختلفی برای تعیین قیمت نهایی حفاظ ها نقش دارند از جمله متریال مورد استفاده، نوع طرح و متراژ مد نظر. برای اطلاع از قیمت ها و دریافت مشاوره های لازم با کارشناسان ما تماس بگیرید.

ایمن ترین حفاظ کدام است؟

  • تمامی حفاظ های تولید شده دارای ایمنی قابل قبولی هستند اما باید این نکته را نیز در نظر گرفت که در درجه اول از متریال درجه یک برای تولید آنها استفاده کرد و در درجه بعدی نصب آنها به درستی انجام شود و در هر محیط از حفاظ مناسب آن محیط استفاده شود.

چرا سامان حفاظ؟

  • سامان حفاظ تولید کننده انواع نرده و حفاظ دیواری از جمله حفاظ شاخ گوزنی – حفاظ بوته ای – حفاظ لیلیوم – حفاظ نخل مرداب – حفاظ سر خم نیزه ای و … می باشد. سالها فعالیت در این حوزه باعث شده تا مشتریان با اطمینان کامل بتوانند سفارش خود را به ما بسپارند. ما در سامان حفاظ از نیروهای مجرب و حرفه ای بهره مند هستیم که باعث افزایش کیفیت کار می شود. ضمن اینکه نصاب های ما با آگاهی و شناخت کامل به صورت حرفه ای حفاظ ها را نصب می کنند و این اطمینان مشتری را چند برابر می کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *